Ingen stor grej...

... men Nora har skickat sin ena tiger nånstans där jag inte har en aning om... Tigrarna, oavsett om det är en tiger, kanin eller kossa är lite heliga. En (minst) ska med till förskolan, en (minst) ska med i sängen när det är sovdags, och det måste vara med nån om vi åker iväg, helst en tiger, alltså verkligen en av tigrarna. Köpte en extra när hon började förskolan för en av polarna där hade sin med sig och eftersom tiger verkligen är helig fick han inte följa med dit ifall han skulle komma bort, så då fick det bli en till. Som tur är har hon ju två nu, men attans vad det retar mig... De är ju inte gratis direkt... Och såklart kan inte en tvååring hålla reda på saker och ting, det är ju jag som måste göra, och det retar mig också att jag inte lyckats med... Får hoppas den dyker upp snart.
 
Nä, trött och irriterad och det här kommer bara bli ett klagoinlägg, så jag lägger ner här... Dessutom har jag ont i ryggen...
 
God natt!

Sent, som vanligt...

Borde sovit, tror jag, åtminstone lagt mig, och kanske läst lite, men här sitter jag... N åkte och jobbar för typ en kvart sen och Nora sover sen ett par timmar... Den bruden tycker att nattsömn är överskattat just nu, el nä, när hon väl somnar, så sover hon oftast till morgonen, men det tar ju sån tid... En timme att söva tog det ikväll. På semestern ska jag ta tag i somna-själv-biten, och ev dra ner lite på dagsömnen också. Idag blev det 1½ timme, tror max egentligen är 1 timme, men när man vaknar före sju på morgonen, så blir man ju rätt seg...
 
Nora blev med studsmatta igår. Överlycklig unge, som han bryta ihop en sådär 14 ggr innan vi fått ihop alla delar. Sen hoppade hon tills hon inte orkade mer och somnade före 8, vilket inte hänt på väldigt länge...
 
Ställde mig på vågen för exakt en vecka sen, och upptäckte att jag inte har mer än 1.7 kg kvar till mitt första delmål. Var en trevlig överraskning :-) Nu har jag kört hårt sen dess, bortsett från idag. Då det inte blivit nån motion och att jag trillade dit och åt två bitar av baguetten vi köpte till salladen förut... Nåja, en dag... Ska ställa mig på vågen på fredag morgon, tänkte jag... Jag hoppas på nedgång, men min kropp har lurats förr, så man vet aldrig... Känner mig helt svullen och konstig idag och tidigare idag hade jag ont i magen. Hoppas det är något som är övergående, för imorron har jag inte tid att vara hemma...
 
Nej, nu blir det sängen. Suttit här tillräckligt nu, dvs ont i ryggen...
 
Natt natt!

Födelsedag, åska och lite annat

Ja, jag tar väl saker i tur och ordning. Fyllde år i torsdags, lika trevligt som vanligt och massa grattis på fb och lite här och där. Fick blommor och bra-att-ha-saker, en fönsterputsmaskin av N och Nora och en torkställning av mamma och pappa. Bägge sakerna hade jag önskat mig, så det var mycket bra :-)
 
Åskat har det gjort till och från idag och nu tror jag minsann att det drar ihop sig igen, så får väl se om jag hinner skriva klart, riktigt mörkt på himlen nu... Jag tycker åska är lite fascinerande, tycker det är lite häftigt när ett riktigt åskväder står rätt över och det blixtar och dundrar från alla håll. Sen är det ju såklart lite farligt också, men kan inte hjälpa att jag tycker det är lite häftigt. Dock gillar jag det inget vidare på nätterna, jag vill sova då och framförallt vill jag att Nora ska sova då. Hon har än inte vaknat av nåt åskväder än, även att vi hade ett som gick nästan rakt över en natt för några veckor sen. Ska stänga hennes fönster sen, så låter det mindre också. Tösen sover ju numera i eget rum sen en vecka tillbaka. Går över förväntan, även om jag fick gå och hämta henne inatt, men annars har hon kommit själv, el åtminstone stått i stora rummet.
 
Lite annat, ja. Ja, livet rullar väl på. Skönt med långledigt, men imorron är det jobb igen. Å andra sidan jobbar jag en full vecka, sen utvärderingsdag på måndag och midsommar på fredag. Sen är det väl två veckor och sen semester :-) Dessutom är det rätt skönt att vara ledig på onsdagarna. När jag jobbat tisdagen och inte kommer tillbaka förrän på torsdagen så är ju veckan nästan slut :-)
 
Jag jobbar på min viktnedgång. Går rätt bra, även om jag fortf inte ställt mig på vågen. Har fortf en hel del vågångest. Däremot märks det på byxorna, som sitter ganska så mycket bättre och nu börjar jag dessutom komma i de jag inte kunnat ha sen innan graviditeten. Dock påminde Shape Up mig nu ikväll att det är dags att uppdatera mina siffror, så får väl se vilken dag jag ska kliva upp på den där hemska tingesten... Även om det känns bra, så är jag lite rädd för att vågen inte ska visa de siffrorna som jag vill. Skulle vilja komma i några par byxor till först, men samtidigt är det ju dumt om jag äter för många kalorier om dagen i förhållande till min vikt... Så ja, ska ta tag i det... snart. Men inte idag och inte imorron. För den här helgen har varit allt annat än nyttig, även om jag varit duktigt och gått och cyklat också. Nu sitter jag och äter upp sista godiset, som jag lovade mig själv att få äta, och sen blir det strikt mathållning och motion fram till midsommar. Ska se om jag kan börja springa så smått, lite sugen på det faktiskt.
 
Nej, nu blekte det till precis utanför fönstret (fast inget muller, konstigt), så det är väl bäst att stänga ner här. N åkte och jobbade för trekvart sen, han ska jobba natt fram till semestern, och Nora sover, så ska slappa framför tv:n med en bok, tror jag.
 
Ha de fint!

RSS 2.0