Snart dags!

Ja, på lördag är det dags. Då sätter vi oss återigen på planet som ska ta oss till Turkiet. Tycker inte att det är alls längesen som det var juldagen och vi fick veta :-)
 
Ska bli skönt och välbehövligt med lite semester, trots att det inte är så många veckor sen sommarsemestern, men det är slitigt på jobbet, många små barn och alldeles för få armar som kan hålla om dem och hjälpa dem... Det är inte roligt... :-/
 
Pajade vänster knä igår. Bara brände till när jag låg på knä och hjälpte ett av barnen med skorna. Gör fortfarande ont och jag är förbjuden att springa, gå och dansa zumba tills efter semestern och sen se hur det känns. Fick massage igår, också välbehövligt, och Ingela kände på knät, och nåt är det som är knas, för det är svullet och det hakar upp sig på två ställen. Hon tror att det handlar om ett korsband eller ett ledband, men vi får väl se om lite vila kan rätta till det. Annars får jag väl ringa vc när vi kommer hem igen.
 
Nora längtar efter rutschkanor och glass nu, som hon säger att hon ska göra i Turkiet, dvs åka vattenrutschkanor och äta glass :-) Två morgnar har hon inte velat gå till förskolan utan tyckt att vi ska vara hemma, hon och jag. Imorron är sista morgonen iaf, och förhoppningsvis kan jag hämta tidigare också, bara vår förmiddagsresurs kan stanna på em.
 
Nu är klockan skitmycket, som vanligt, jag sitter och försöker sälja en träningsbehå på fb, pm:at om Ns matlåda från Tupperware som spruckit och det känns som att jag har 1000 andra saker som också borde ha hunnits med ikväll, men nu är det iaf sängen som gäller, och hoppas på att jag kan gå hem tidigt imorron, så jag kan fortsätta med småpysslet då.
 
Natti natti!

RSS 2.0