Jag funderar...

... alldeles för mycket ibland, det vet de som hängt med i mina tankegångar ett tag. Det är liksom jag på något sätt, jag har alltid funderat och analyserat saker, och kommer antagligen fortsätta med det oxå. Men... när tankarna liksom tar över mitt liv, när magkänslan är det enda som existerar, då blir det inte bra. Jag är trött, klockan är alldeles för mycket och jag ska strax lägga mig, och kanske är tankarna både extra suddiga och extra snurriga av den anledningen just nu, men det är mycket tankar just nu...
 
Läste en status i en av mina grupper jag är med i på fb, en tjej vars lille pojke inte fick bli mer än knappt ett år, historian är så hemsk att jag får tårar i ögonen bara av att tänka på det... Livet är så skört och en olycka händer så fort. Jag är livrädd att något ska hända Nora, men det får inte ta över, jag måste leva och njuta, inte låta rädslan ta över. Det går bra för det mesta, men så när man snubblar över en tragisk historia, så kommer det...
 
Allt detta skitsnackande, allt snackande över huvud taget! Jag är inte ofelbar, långt därifrån, men jag har lärt (och lär) av mina misstag. Så bara lägg ner! Lägg av! Sila snacket! Jag orkar inte mer, blir knäpp av att inte veta vad som sägs, bara att något sägs, och det är inte bra saker, det förstår jag ju... Vissa människor får chans på chans, blir tagna till nåder hur många gånger som helst, jag är inte en sån person, har aldrig varit, men det är tråkigt att inte kunna påverka något, för att någon annan bestämt sig för att strö runt så mycket skit det går... När sen personen i fråga är så falsk att hen beter sig precis som vanligt om man möts el så, det är fasen ändå värre! Jag tror inte du är dummare än att du förstår att jag fattar. Så lägg ner trevlighetsattityden och kör skit rakt igenom el lägg ner skitattityden och var som folk!
 
Nora är sjuk... Hon fick iaf vara frisk i fyra veckor innan nästa sjuka slog till, synd bara att vi tajmade dåligt, jag var hemma hela förra veckan med ont i ryggen, den här veckan är det hennes tur. N har vabbat i två dagar, jag är ledig imorron och så får jag vabba på tors om det behövs, vilket det verkar just nu. 39 i feber ikväll igen, feberfri på dagarna, men sen är det kört igen... Inte vidare matför, ganska medtagen vilket inte är konstigt, lite täppt i näsan, varit kladdig i ögonen, är lite kvar, men inte mycket.
 
Har fått erbjudande om att köpa en vagn från en tjej som jobbar på barnvagnsaffär, de har 20% på alla sittvagnar fram till 30/4, plus att de skickar med fri frakt. Det betyder en ca 700:- billigare vagn, men ekonomin är ju inte direkt på topp efter Ullared... Fasen oxå! City crossen är jättebra, men den är onödigt stor, jag vill ha en mindre!
 
Glömde köpa saffran förut, tänkte ju baka bullar imorron. Tänker inte åka och köpa bara saffran, så det får bli utan, om jag nu kommer till nåt bak, beror på sjuklingen imorron.
 
 
Organiserat om och rensat i speceriskåpen idag, Tänkte fått in alla specerier i ett skåp, men det lyckades inte, men det är mera ordning på det iaf, plus att jag slängde en jädra massa gammalt, som glömts bort, el hamnat bakom något annat, just för att det varit så rörigt. Nu hoppas jag att det blir bättre, plus att det faktiskt just nu är en del plats över :-)
 
Ryggen värker ikväll. Fick lyfta ett av de stora barnen förut och just då kändes inget, men nu... ajajaj. Så jag ska ta en Ibumetin, värma Noras välling och sova nu. Skönt att vara ledig imorron..!
 
Ja, ni ser. En salig blandning av tankar i min stackars skalle och det här är bara en bråkdel av alla...
 
Men nu ska jag sova!
 
Natti!

RSS 2.0