Men åhh...!

Nu är det sådär att jag inte hinner med igen! Det är lucia imorron! Vad hände med resten av december då?? Halva månaden har redan gått, på måndag åker vi till Ullared, en vecka senare är det julafton, ytterligare en vecka senare är det nyår, och sen, om jag har tur är jag ledig en vecka till, och sen... tillbaka i ekorrhjulet igen! Vad hände egentligen? Varit hemma sen början på juli förra året, eftersom jag hade semester innan Nora kom. Slutet gick alldeles för fort, känner jag.
 
Under den här tiden skulle jag ha funderat och det har jag väl, men jag har inte kommit fram till något vettigt... Eftersom min främsta påhejare flyttade, så kom jag av mig lite. Det stör mig, för ett tag hade jag faktiskt riktigt bra flow, och hade jag bara vågat hade det kanske kunnat leda nån vart... Nu återgår jag till mitt vanliga liv och... ja. Av drömmarna blev det nog inget, inte just nu iaf... Nåja, livet är ju inte slut, men det blir mindre med tid för vissa saker.
 
På fredag får vi äntligen hämta vagnklädseln till stora vagnen. Jag gillar scootern, men city crossen har smalare hjul, och följdaktligen enklare att köra i snö, så det ska bli nice att få tillbaka den. Det betyder att jag kan sälja scootern och köpa en nyare om ett par månader. Såg att en tjej hade satt ut en annan likadan, men med mindre tillbehör för 900:-, och jag tänkte att "tjena, vilken bra affär tjejen som är spekulant på vår gör", men eftersom jag direkt fick gå ner när jag föreslog 700:- för vår, så är jag tveksam till om hon får så mycket för den... Vi gjorde en rätt dålig affär på den vi köpte, så... nä, tveksamt. Får vi inte vår såld nu, så får den åka ut på Blocket en sväng, och om den inte blir såld, så får den åka in till Busfrö i stan. De som har koll på grejerna där (jag är inte där så det stör direkt), säger att vagnar i bra skick brukar försvinna ganska fort. Jag kommer i princip inte få nånting för den där, efter de tar en viss procent, men skit samma, jag blir av med den... förhoppningsvis.
 
Jul ja, det är längesen jag hade sånt julpirr, det är så mysigt. Vi har stjärnor och ljusslingor mest överallt, julmusik spelas minst en gång om dagen och tomtarna kom fram i början på veckan. Igår gjorde jag julgodis och imorron ska jag nog göra struvor, måste bara köpa olja. Vi ska försöka oss på att gå på lucia i kyrkan imorron kväll, fröken Spring-i-bena lär väl inte sitta still, men kanske att hon kan tycka att det är lite mysigt i alla fall. På söndag har vi vår julkonsert med kören, men då får hon stanna hemma med pappa. Tror inte fröken går med på att sitta hos pappa när mamma sitter nån annanstans...
 
Nu har det låtit en gång i babyvakten, så ska avsluta här, för misstänker att liten vaknar alldeles strax. Hoppas på att få ett mess snart, så vi kan åka till

RSS 2.0