Hur fasen lyckas jag??

Nu hade jag skrivit ett ganska långt inlägg om skitsnack, löst prat och om att föra vidare saker man inte är riktigt säker på, men jag raderade, för det kändes inget bra...

Det som dock känns bra är att jag fick ihop 16 000 steg på stegräknaren och idag 14 000 steg, minst lika många imorron :-)

Nu ska jag gå och sova. Hoppas Nora sover lika bra inatt som föregående, vi är tillbaka i normala rutiner igen, med kvällsvälling innan sängdags, hon sover mycket bättre, vaknar hungrig och äter ordentligt med välling på morgonen oxå. Precis som jag vill ha det nu när hon ratat gröten igen efter tre morgnar...

Imorron blir det först tidig promenad med A och E och sen kommer Hanna och Flisan, kul kul :-)

Men nu gonatt!


Lugnast här

Ja, det känns som att jag ska hålla mig till bloggen just nu... Jag orkar inte hålla på och tänka på vad jag skriver på fb hela tiden...

Och nu har jag pratat i telefonen med en god vän, så nu kommer jag knappast ihåg varför jag tänkte skriva... Jag kommer ihåg så mycket som att det handlade om löst prat som gör mer skada än nytta... Jag är numera ganska försiktig med vad jag säger och inte säger av olika anledningar. Därför blir det så himla tråkigt när man ändå inser att man sagt något, som iaf jag inte lagt någon värdering i, men som andra gjort det med... Och så när det kommer fram till personen i fråga så blir allt bara fel... Jag borde egentligen sitta och författa ett mail nu, men jag orkar inte... Jag har sagt att frågan är släppt för min del, jag kan inte bidra med mera, men det känns ändå inte riktigt oki i magen... När jag bestämde mig för att skriva ett mail kändes allt mycket bättre, men jag kommer ändå inte till... Så jag skiter väl i det just nu...

Dessutom börjar jag ha huvudvärk igen, så tror det får bli en tidig kväll istället. Kolla klart på hockeyn om jag orkar... Sen sängen...

Natti natti!

Nora-uppdate!

Ja, då var vår lilla skrutta helt plöstligt åtta månader, hur gick det till?? Vi var på bvc idag och hon väger 7960 g, så inte över åtta kilo än och är 66 cm lång. Ligger minus på kurvorna fortf, men följer sin egen och det är huvudsaken. Vi pratar mycket mat, för numera är det en sparsmakad liten fröken som inte äter allt man sätter framför henne längre... Vi började med åttamånader-mat för ett tag sen, mest för att det bara var fyra sorter av sexmånaders som föll fröken i smaken. Det går ju bra att mosa och mixa, men jag har fått backa för att få henne att äta. Så just nu botaniserar vi vidare bland sexmånadersburkarna, hittade två nya sorter på coop, så utbudet ökar iaf. Dessutom har jag lagat en del eget till henne, bl a en torskgryta som hon tokgillar :-) Det är kul :-)

Vad kan hon nu då?

Jo, hon åker omkring i gå-bilen som ett jehu, kör över våra tår så det står härliga till och flinar glatt när hon gör det. Öppnar lådorna hon kommer åt och botaniserar, jag satte ett gummiband där jag inte vill att hon ska vara, vad gör hon då?? Drar i gummibandet och vips vad lådan ute iaf... Alldeles för smart för sitt eget bästa... ;-)
Hon sitter, en liten liten boll kvar i rumpan, så hon tippar typ en gång om dagen, men börjar lära sig att ta emot sig och vänder snyggt ner sig. Då hamnar hon på magen och det läget är faktiskt ganska oki om det finns nån spännande leksak i närheten att kolla på el bita i.
Hon vänder från mage till rygg utan större bekymmer, men bara om ingen ser, ser vi så åker armarna ut och benen sparkar, det är en lat (eller smart) tjej vi har... ;-)
Maten går sådär, som sagt, och även vattnet. Vi testar pipmugg, men det funkar bara sådär, den sista är någorlunda, men hon fattar inte riktigt, vanlig nappflaska gå bäst än så länge.
Inga kryptendenser, men jag kröp aldrig, jag hasade på rumpan, så jag blir inte förvånad om Nora oxå skippar krypningen.
Sover så gott som hela nätterna gör hon oxå, bortset från nu, för nu är hon förkyld och näsan rinner, hon sover förvånansvärt bra ändå, men nån gång varje natt vaknar hon och vill ha lite närhet, sen sover hon igen, fast det tar en stund innan vi somnat igen...
Fortsätter att sova sina halvtimmespass om dagarna, jag försöker utöka vakentiderna däremellan, men just nu har hon själv dragit ner på vakentiden när hon är förkyld, och så länge hon är nöjd är jag nöjd.
Tykändes bedrövligt ett tag, men det verkar ha gått över, dock är jag bäst, pappa är kul underhållning, men hon måste veta vart jag är, så inte läge att lämna bort just nu.

Hon var med till Linköping förra helgen, gick över förväntan, flirtade med expediterna på både IKEAA och Cubus, så de blev helt saliga, och nya bilstolen är en riktig hit, inget pip el gnäll alls, mer än när vi skulle åka från Ulle, Mats och Benjamin, men det varade i 10 sek tills vi började rulla, så det räknas knappt. Skönt, hoppas det håller i sig.

Nu ska jag gå på toa, ladda vällingdoseraren med pulver (i morse skulle hon inte ha nån välling, men man vet aldrig imorron) och sen sooova. N kommer snart och är jag uppe när han kommer tar det minst en halvtimme innan jag kommer i säng. Vi får prata imorron istället.

Natti natti!

RSS 2.0