Skriva??

Sist när jag loggade in här, så vaknade Nora. Då var jag full av saker som ville ut, ville bl nerskrivna, så jag kunde bena ut dem lite. Det var inga negativa saker, bara lite som jag ville få lite koll på, men nu är det ju borta... Det var verkligen inga allvarliga grejer, ville bara se dem nerskrivna, kommer jag ihåg... alltid enklare att få överblick, alltså inte ens säkert att det hade blivit publicerat, kunde nog lika gärna har skrivit dem i ett vanligt worddokument, men men...
 
Nu är jag här igen iaf. Lite Nora-uppdatering först.
 
Första födelsedagen avklarad, hon fick så mycket fint och var så glad och positiv hela dagen. Tog sina fyra första sammanhängande steg samma dag, men de allra första stegen hade hon tagit veckan innan. Nu pinnar hon på som bara den här hemma, jag betraktar henne mer som gående än som krypande numera, eftersom hon faktiskt går mer på två ben än på alla fyra. Trodde aldrig att hon skulle gå så tidigt, eftersom varken N el jag varit dundertidiga med det (nu är hon ju inte onormalt tidig, jag menar inte så).
 
Hon äter ganska mycket av vår mat numera, men tycker fortf att det är jobbigt med för stora bitar, det går bättre, men kanske inte så konstigt eftersom hon bara har tre tänder än så länge.
 
"Pratar" en massa, mest hela dagarna, tycker det är jätteroligt när vi sjunger, speciellt "imse vimse spindel", tycker inte det är så kul med böcker, men vi försöker läsa minst en om dagen iaf, gillar när vi bygger med klossar och med lego, helst höga torn, så hon får rasa dem :-) Kan greja en hel del själv bara någon är i närheten, själv gillar hon inte att vara.
 
Sover oftast två gånger per dag, en ibland, men det är oftast för lite och sista timmen innan läggdags blir plågsam.
 
Social som bara den, hittar alltid nån att ta kontakt med när vi är iväg nånstans, och eftersom hon är så öppen, glad och social, så charmar hon ju brallorna av vem som ;-)
 
Gillar att cykla, el rättare sagt åka cykel, händer mer än att åka vagn :-) Gillar sulkyn bättre än city crossen, men cc:n går bra om den är vänd framåt.
 
Inga uppdaterade vikt- och längduppgifter, vi ska till BVC på tisdag, intressant att se då, är ju ett tag sen nu.
 
För övrigt så hade jag och någon ett ganska intressant snack härom kvällen, ska bli lite intressant att se vad framtiden har att erbjuda. Och nej, det handlar inte om jobb, och jag tänker inte skriva mera om det just nu, vi får se vad som händer helt enkelt.
 
Nu ska jag se om Nora tänker vakna snart, så vi kan gå ut lite. Alldeles för fint väder, även om det blåser lite, att sitta inne för...

RSS 2.0