Igår kväll lyckades...

... jag äntligen ha så mycket batteri kvar i telefonen att det var lönt att ringa nån, Nora somnade i vettig tid och jag var någorlunda pigg och inte somnade i soffan :-) Så jag ringde min K, som jag inte pratat med på mer än jättelänge. Hon blev jätteglad och vi pratade i lite mer än en timme. Vilken boost :-) Hon vill att vi kommer och hälsar på dem i sommar, och även att jag vet med mig att det är lite si och så med kom-ihåget hos nämnda fru, så är jag ändå helt pirrigt glad att vi ska ses. Det är så himla längesen :-) Och snart är det semester :-)
 
Idag blev inte riktigt lika pirrig. Började jobba kl 6:15, åkte hem kl 13, hämtade Nora, åt mellis med henne och gosade lite, upp med henne till mormor och morfar och åka tillbaka till jobbet och jobba 16-21, det är inget latmansgöra att flytta avdelningar... Nu är vi ganska väl förberedda och kan inte göra så himla mycket mera eftersom vi faktiskt lever och verkar på våra gamla avdelningar om dagarna... Till råga på allt så sumpade jag min jobbnyckel när jag skulle åka, kände mig helt förstörd när jag kom till jobbet och var tvungen att lätta mitt hjärta... Åh, vad det gnagde... Letade igenom allt jag kunde komma på när jag kom hem, men jag hade tappat den utanför bilen när jag lämnade Nora, så mamma hittade den när de kom hem :-) Slutet gott allting gott :-)
 
Idag har jag kanske tagit ett något dumt beslut, och egentligen borde jag inte nämna det ens, för jag tänker inte berätta mer än så, mer än att det handlar om min vikt... Jag är inte nöjd med min vikt och kämpar för att få den att gå neråt, det har den gjort nu ett tag, sakta men säkert, men tyvärr syns det inte så mycket och känns inte direkt heller, mer än att byxorna börjar sitta bättre... Och nu håller jag på att tappa sugen, så jag tog ett beslut förut, ett aningens dumt faktiskt, men jag är lite trött på att stå här och stampa nu! Nåja, vi får se hur jag gör.
 
Borde klippa mig, det bara hänger och är snart midjelångt. Börjar vara lite slitet i topparna, men ingen väldig fara. Dock borde jag nog få det gjort innan vi åker till Turkiet. Och midjelångt hår igen... jag vet inte. Det sköter sig i princip själv, jag tvättar det ett par gånger i veckan just nu, har det oftast i fläta, och det är inte till något större besvär, men det är mycket hår, bökigt att tvätta och bökigt att torka... Får se hur jag gör.
 
Imorron är sista träningen ute före semestern. Vi ska till en gammal kollega med jobbet, hon gick i pension i vintras, men jag väljer träningen, nu har jag ju äntligen kommit igång...!
 
Och nu ska jag lägga mig, och känna mig nöjd över att nyckeln är upphittad, att jag fortfarande är helt pirrig efter samtalet igår, så himla kul att prata med henne :-) och även känna mig nöjd över att vi fick så mycket gjort på jobbet ikväll :-)
 
God natt!

Det känns lite knäppt!

Eller knäppt kanske är fel ord... splittrat snarare. Läste en blogg igår och insåg att den lille killen bloggen handlat om inte finns mer... att han gått vidare och leker med änglarna nu. Jag brukar alltid börja störtgråta när jag läser såna saker, men igår blev det så konstigt, nästan lite chockartat att det faktiskt var så att jag inte kom mig för nånting. N satt bredvid och läste högt om surfplattor och jag insåg efter en stund att jag slutat både svara och lyssna och att han satt och såg lite konstigt på mig. Det är fortfarande konstigt, overkligt. Trodde nog verkligen att han skulle klara sig. Finns en annan blogg jag också följer, fast ännu mer sporadiskt än den jag skrivit om nyss, om en annan liten kille, den vet jag inte ens om jag vågar gå in på just nu...
 
Sen insåg jag en annan sak idag när jag fick se en bild... och när jag pratade med en fd kollega... Mitt bebissug är nog större än jag trodde... Återstår att se vad som händer bara...
 
Liv och död, hand i hand inser jag nu, och det är väl egentligen som livet är, men ändå känns det så långt ifrån varann...
 
Nåja, ska sluta vara filosofisk. Nora drog en spya i morse precis innan vi skulle iväg, fick ringa hem N eftersom jag var tvungen att vara med på utvärderingsdag idag. Hon har inte spytt mer och har ätit av hjärtans lust resten av dagen, men för säkerhets skull är hon ju hemma imorron också, då blir det jag istället. Vi ska städa, och sen hoppas jag på att vädret är bra, för då blir det en cykeltur eller promenad, frisk luft har ju ingen dött av, och folk måste vi ju inte prata så närgånget med... Beställa krans i Trägår´n också måste vi göra, och plantera ut blomman jag fick på min födelsedag. Verkar som vi har att göra, även om jag inte räknat med hemmadag imorgon direkt...
 
Nu ska jag försöka komma i säng, jag också. N och Nora sover redan.

RSS 2.0