Jag börjar väl då!

Ny blogg... Som jag skrev till en del iaf, tror jag, så kommer ju mycket att handla om Nora och vårt liv efter att ha blivit föräldrar till henne. Förhoppningsvis kommer jag bli lite bättre på att lägga upp bilder i den här bloggen, el jag ska iaf försöka... ;-)

Blev ju med facebook nån månad efter att Nora kom. Det var underbart att bli förälder och mamma, men det innebar oxå en ganska stor omställning, insåg jag ganska snart. Jag trodde jag skulle vara ganska nöjd med att gå hemma och mysa med Nora och bara softa och ta det lugnt om dagarna... Vad trodde jag egentligen?? Jag är ingen person som softar och tar det lugnt. Jag vill ha action! Jag är social, och det insåg jag ju efter några veckor att det är Nora oxå. Vi blir lite knasiga av att gå hemma alltför många dagar på raken, det måste hända grejer.

Som tur är, så är vi ju ett gäng mammor i år, som framförallt träffas på ÖF på måndagar, men ett par stycken träffar jag privat oxå, det är jättekul :-) Speciellt A, vars tjeja bara är 10 dagar yngre än Nora. Tjejerna har börjat kika på varandra och sist vi sågs började de "prata" med varandra. Det var riktigt underhållande :-)

Snart är det jul och då blir livet kul, och nu ska jag göra mig klar, så vi kan åka till A-rum när Nora vaknar. Hoppas hon fortsätter att vara på bra humör, igår var inget kul... Men jag läste att ganska många bebisar blir lite extra gnälliga och oroliga runt 4 månader. Det har gått över på nån vecka för de flesta, så jag hoppas att det är det Nora råkat ut för.

Ha en bra måndag!

PS. Och just det. Ni är inte många som har fått adressen, antar att nån mer kanske lyckas hitta hit oxå, och jag är glad om jag får en liten kommentar, så jag har nån koll på vem som läser. Alltså även från er som fått adressen. DS.

RSS 2.0